NHL-kausi 2019-20 starttasi lokakuun alussa ja tuttuun tapaan osa ensimmäisistä otteluista pelattiin Euroopassa. NHL Global Series koukkasi vuonna 2019 Tukholman kautta, mutta muuten on NHL ottelut katsottavissa vain streaminä.
Jotta pääset NHL jäälle edes streamin kautta kiinni, kokosimme tälle sivulle pienen tietopaketin.

  • Ilmainen NHL live stream
  • NHL ja parhaat vedonlyöntisivustot
  • Kanavapaketit ja Reddit

Ainakin näitä aiheita pyörittelemme artikkelissa, jotta löydät reitin katsoa ottelut.

Paras VPN NHL:n katsomiseen

Markkinoiden paras VPN kaikille käyttäjille
NordVPN tarjoaa nopeimmat latausnopeudet, todella vahvan salauksen ja erinomaisen yksityisyydensuojan.
Vpnyhteys.fi suosittelee
Erinomainen

Viasat NHL stream

NHL-kauden tv-oikeudet ovat Suomen osalta Viaplayn käsissä. Sopimus kattaa kaudet vuoden 2021 loppuun saakka, ja Viaplay Sport -kanavapaketin kautta pääset seuraamaan NHL-pelit suorana lähetyksenä. Pakettiin kuuluu myös KHL, eli pääset halutessasi katsomaan myös Jokereiden ottelut.

Mikä ero on Viasat Jääkiekolla ja Viaplay Sportilla?

Jos seuraat enemmänkin urheilulähetyksiä, on Viaplay kattavampi vaihtoehto. Kanavien tila on rajallinen, ja jos useampi ottelu pelataan samaan aikaan Viaplayn kautta, voit valita niistä kiinnostavimman. Viasat tarjoaa tähän rajatumman mahdollisuuden.

Jos sinua kiinnostaa ainoastaan NHL-kausi, ei tällä ole niin väliä. Yleisesti ottaen Viaplay on nettipalvelu jossa live-urheilun lisäksi tarjolla elokuvia, tv-sarjoja ja muuta viihdettä.

Viasatin satelliittiasiakkaat saavat ilmaiseksi Viaplayn sisällön käyttöön.

  • Viasat Jääkiekko – 29,95€ / kk 
  • Viasat Urheilu – 34,95€ / kk
  • Viaplay Sport – 9,99€ / kk

Lunasta Viaplayn erikoistarjous 9.99 €/kk (norm.29.99€) tästä

Operaattorikohtaisesti saattaa olla nyansseja hinnassa ja saatavuudessa, jos hankit kanavapaketin esimerkiksi DNA:n, Elisan tai Telian kautta. Hinnat ovat aikalailla samat, mutta esimerkiksi Telialta saa Viasatin ilmaiseksi 1kk ajaksi kanavapaketin ostamisen yhteydessä.


Ilmainen NHL live stream, Reddit ja NHL.TV

Et voi olla törmäämättä Reddit sivuun, kun etsit ilmaista streamiä näihin otteluihin. Reddit on sivusto, jossa käyttäjät voivat jakaa toisilleen linkkejä kiinnostavista sivustoista.

Kotimainen ottelu.fi sivusto näyttää kätevästi kaikki jääkiekko ottelut yhdellä sivulla seuraavan kahden viikon aikana.

NHL stream -linkkejä jaetaan myös Redditin kautta ja sille on selkeästi jopa omat kategoriat sivustolla. Hyvin suosittu kanava ilmaisten streamien etsintään. 

Tässä kolkutellaan kuitenkin lain rajamailla, eli jos seurata laillisesti haluat NHL streamejä, suosittelemme kanavapakettia ja vedonlyöntisivustoja.

NHL.TV on luonnollisesti asian ytimessä. Valitettavasti Suomesta ei pysty tätä kautta ostamaan pakettia, vaan palvelu on rajattu maamme ulkopuolelle.

Ruutu tarjoaa ilmaiseksi yhden ottelun kuukaudessa, yhteistyössä Viasatin kanssa. Lähetys on tallenne ja katsottavissa 48h ajan. 

Parhaat vedonlyöntisivustot NHL live seurantaan

NHL-otteluiden stream on ehkä muissa käsissä, mutta vedonlyöntisivut tarjoavat loistavia kampanjoita ja luonnollisesti myös livevetoja.

Nordicbet suhtautuu aivan erityisellä rakkaudella lajia kohtaan, mistä NHLWAM kaudet toimivat esimerkkinä. Kyseinen vedonlyöntisivu tarjoaa ilmaisvetoja jääkiekkoon erittäin aktiivisesti ja vieläpä hyvillä ehdoilla. 

Betfair on toinen täyden palvelun pelisivu. Betfair on legendaarinen vedonlyöntisivu, eikä jätä betsaajia tyhjän päälle NHL live streaminkään osalta. Erikoisuutena tällä sivulla on vedonlyöntipörssi, jossa sinä toimit bookkerina. Ilmainen live stream aktiivisille pelaajille.

Lisää aiheesta Betfair arvostelussa ja vedonlyöntisivustot– artikkelissa.


Muita pitkän linjan vedonlyöntisivuja ovat mm. Unibet, Betsson, Betsafe ja Expekt.

Lunasta Viaplayn erikoistarjous 9.99 €/kk (norm.29.99€) tästä

Erinomaiset latausnopeudet ja vahva yksityisyydensuoja Hanki VPN tästä!