Trust.Zone

Suojaa nettiyhteys tehokkaasti ja edullisesti
Siirry Trust.Zone
check Paras hinta klikkaamalla painiketta! vierailijaa on hyödyntänyt tarjouksen.
Trust.Zone yhteenveto
Trust.Zone on uusi tekijä VPN-palvelintarjoajien joukossa, mutta on tästä huolimatta jo rakentanut itselleen varsin kiitettävän palvelinverkoston: 187 palvelinta 39 eri maassa. Verrattain hyvät hinnat sekä taattu anonymiteetti VPN:ää käyttäessäsi tekee Seychelleillä sijaitsevasta Trust.Zonesta kiinnostavan vaihtoehdon.
Datarajoitukset
Ei rajoituksia
Latausnopeus (nopeustesti.fi)
Lokitiedostot
Ei
Palvelimien määrä
187
Maat
39
Netflix-toimivuus
Kyllä
P2P sallittu
Kyllä
Suomeksi
Ei
Hinta
2,59-6,39€/kk

Hinnoittelu ja tuotteet

Trust.Zonen vahvuuksiin kuuluu sen reilu kolmen päivän ilmainen kokeilujakso. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kokeilujakson datamäärä on rajoitettu yhteen gigaan, joten suoratoisto tai isojen tiedostojen lataaminen ei välttämättä toimi kuin unelma.

Trust.Zonen saa yhdeksi kuukaudeksi 6,39 eurolla, mikä on suhteellisen edullinen hinta. Kannattavinta on kuitenkin ostaa Trust.Zone kerralla pidemmäksi aikaa – yhden vuoden tilauksessa kuukausihinnaksi tulee 3 euroa ja kahden vuoden tilauksessa 2,59 euroa. Trust.Zonea myydään usein myös kampanjahintaan.

Jos jätät ilmaisen kokeiluversion välistä ja siirryt suoraan maksulliseen Trust.Zoneen taataan kaikille asiakkaille kymmenen päivän rahat takaisin-takuu. Tilauksen voi perua sähköpostilla.

Maksuvälineinä käyvät kaikki tavanomaisimmat pankki-ja luottokortit, PayPal, Bitcoin ja muut kryptovaluutat, Alipay sekä suora verkkopankkimaksu.

Ominaisuudet

Trust.Zone on Seychelleille rekisteröity yhtiö, mikä on myönteinen asia kaikille niille VPN-palvelua haluaville, jotka arvostavat anonymiteettiään. Seychelleillä ei nimittäin ole lainsäädäntöä koskien tietojensäilytystä internetissä.

Trust.Zone vakuuttaa, että se ei kerää ollenkaan asiakaslokeja VPN-alustoillaan. Extra Solutions Ltd on Trust.Zonen emoyhtiö eikä kumpaankaan liity mitään salamyhkäistä tai laitonta.

Trust.Zonella on vakuuttavat 187 palvelinta 39 eri maassa, mukaan lukien Etelä-Afrikka, Hong Kong, Uusi-Seelanti sekä Singapore. Lieväksi pettymykseksemme totesimme, että Afrikan ja Etelä-Amerikan mantereilla on vain yksi palvelin kutakin maanosaa kohden. Ilmaista kokeilujaksoa testaavat käyttäjät voivat yhdistää ainoastaan yhden laitteen kerrallaan, siinä missä maksavat asiakkaat voivat yhdistää kolme laitetta samanaikaisesti.

Turvallisuus ja yksityisyys

VPN-palvelimen tärkein ominaisuus yli muiden on tarjota toimiva, luotettava ja turvallinen salaus internetyhteydellesi. Me emme suosittele VPN-palvelintarjoajaa, ellei se täytä tiettyjä standardeja ja voimme hyvillä mielin kehua Trust.Zonen olevan hyvä vaihtoehto täyttäen kaikki tärkeimmät kriteerit. Trust.Zone käyttää AES-256-CBC-kirjausta, SHA256-tunnistautumisella sekä RSA-2048:lla.

Trust.Zone käyttää OpenVPN-protokollaa, mikä on käyttäjän turvallisuuden kannalta hyvä asia. Yhteyden muodostaminen L2TP/IPSec:n kautta on myös mahdollista, mutta tätä suositellaan ainoastaan tiettyjen matkapuhelinalustojen kanssa.

Mikäli haluat varmistaa turvallisuutesi ladatessasi Torrenteja, sopii Trust.Zone tähänkin tarkoitukseen. Latasit sitten musiikkia, elokuvia tai tietokoneohjelmia, toimii P2P kaikilla Trust.Zone-alustoilla.

Trust.Zonen käyttäjä suojataan myös automaattisella kill switchillä, joka salaa yhteytesi internetin mahdollisesti kaatuessa.

Verkkosivut

Trust.Zonen verkkosivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset, mutta valitettavasti niistä ei ole saatavilla suomenkielistä versiota. Trust.Zone-käyttäjien sivulta pääset tarkastelemaan tilauksesi tietoja: milloin ostit palvelun ja milloin tilauksesi päättyy. Sivuilla myös kerrotaan, mikäli yksikään VPN-palvelintarjoaja on joutunut tekemisiin lainvalvojien kanssa.

Trust.zone kotisivut

Asiakastuki

Etsiessäsi hyvää ja luotettavaa VPN:ää on asiakastuen merkitys erittäin ratkaisevassa asemassa. Pettymykseksemme huomasimme, että ongelmatilanteen kohdatessa voi asiakastukeen ottaa yhteyttä ainoastaan sähköisen lomakkeen lähettämällä tai tarkastamalla FAQ-osion. Toivommekin, että Trust.Zone kehittää tukipalveluitaan tulevaisuudessa.

Asiakastuki on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin 06:00-16:00. Vpnyhteys.fi sai tuesta nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.

Trust.Zone-palvelun avaaminen

Käyttäjätilin luominen palveluun oli helppoa, eikä siihen kulunut noin 10 minuuttia enempää. Rekisteröityminen vaatii ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen ja salasanan (Trust.Zone lähettää sinulle varmennusviestin).

Luotuasi käyttäjätilin pääset valitsemaan haluamasi tilausvaihtoehdon (kuukausi, vuosi jne), sekä maksutavan. Maksettuasi paketin voit ladata ja asentaa Trust.Zonen haluamallesi alustalle ja aloittaa palvelun käytön saman tien.

Tällä hetkellä Trust.Zone tarjoaa 10 % alennuksen, mikäli maksat käyttämällä Bitcoineja tai muita kryptovaluuttoja. Tämä on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säilyttää anonymiteettinsä jo maksutapahtumasta lähtien.

Huonona puolena todettakoon, että palvelun visuaalinen ulkoasu näyttää hieman vanhentuneelta, mikä saattaa vaikuttaa käyttökokemukseen.

Suorituskyky

Minkä tahansa VPN:än todellinen toimivuus testataan sen suorituskyvyssä. Teimme muutaman nopeustestin Trust.Zonen Saksan, Iso-Britannian sekä USA:n palvelimilla.

Suurin osa testituloksistamme oli varsin myönteisiä lukuun ottamatta Saksan palvelinta. Siinä missä muut sijainnit hidastivat yhteyttä vain hieman, oli Saksan palvelin auttamattoman hidas.

Trust.Zone tarjoaa parhaan ohjelmistonsa Windows-käyttäjille, vaikka Mac-, Android- sekä Linux-vaihtoehdotkin ovat saatavilla. Niissä asetukset eivät ole vielä täysin kohdillaan ja täten muiden kuin Windows-käyttäjien hermot saattavat olla koetuksella.

Trust.Zone yhteenveto

Pidimme:

  • Ilmainen kokeilujakso
  • Hyväksyy Bitcoinin
  • Sisältää automaattisen internet kill switchin
  • Sijaitsee Seychelleillä

Emme pitäneet:

  • Saksan palvelinten hitaus
  • Ei suomenkielisiä sivuja

Trust.Zone on alalla varsin uusi toimija, joka kuitenkin tarjoaa monipuoliset VPN-paketit sekä ilmaisen kokeilujakson. Mikäli haluat toimivan VPN-palvelimen ja anonymiteettisi on sinulle kovaa valuutta kannattaa harkita TrustZonea.

Kommentteja ja kokemuksia

0 Kommentit
Inline Feedbacks
Näytä kaikki
Suojaa nettiyhteys tehokkaasti ja edullisesti Hanki VPN tästä! Trust.Zone