NHL Stream

NHL-kausi 2018-19 on paketissa. Runkosarja päättyi huhtikuussa ja se koukkasi tällä kaudella myös Suomessa. NHL Global Series 2018 pelattiin loppuunmyydyllä areenalla ja vedonlyöntisivustot tarjosi aivan erityisen herkullisia superkertoimia.

Seuraava kausi on ottanut jo ensimmäiset askeleet, kun kotiavaukset julkistettiin. Jotta pääset NHL jäälle edes streamin kautta kiinni, kokosimme tälle sivulle pienen tietopaketin.

  • Ilmainen NHL live stream
  • NHL ja parhaat vedonlyöntisivustot
  • Kanavapaketit ja Reddit

Ainakin näitä aiheita pyörittelemme artikkelissa jotta löydät reitin katsoa ottelut.

Viasat NHL stream

NHL kauden tv oikeudet on Viaplayn käsissä Suomen osalta. Sopimus kattaa kaudet 2021 loppuun saakka ja Viaplay Sport kanavapaketin kautta pääset seuraamaan NHL pelit suorana lähetyksenä. Pakettiin kuuluu myös KHL eli pääset halutessasi katsomaan myös Jokereiden ottelut.

Mikä ero on Viasat Jääkiekolla ja Viaplay Sportilla?

Jos seuraat enemmänkin urheilulähetyksiä on Viaplay kattavampi tähän. Kanavien tila on rajallinen ja jos useampi ottelu pelataan samaan aikaan Viaplayn kautta voit valita kinnostavimman. Viasat tarjoaa rajatumman mahdollisuuden tähän.

Jos NHL kausi on ainoa mikä kiinnostaa ei tällä ole niin väliä. Yleisesti ottaen Viaplay on siis nettipalvelu jossa live urheilun lisäksi tarjolla elokuvia, tv-sarjoja ja muuta viihdettä.

Viasatin satelliittiasiakkaat saavat ilmaiseksi Viaplayn sisällön käyttöön.

  • Viasat Jääkiekko – 29,90€ / kk 
  • Viasat Urheilu – 34,90€ / kk
  • Viaplay Sport – 29,90€ / kk (sis.myös sarjoja)

Operaattorikohtaisesti saattaa olla nyansseja hinnassa ja saatavuudessa. Jos esimerkiksi DNA:n, Elisan tai Telian kautta hankit. Hinnat on aikalailla samat, mutta esimerkiksi Telialta saa Viasatin ilmaiseksi 1kk ajaksi. Edellyttää toki sen kanavapaketin ostamisen.


Ilmainen NHL live stream, Reddit ja NHL.TV

Et voi olla törmäämättä Reddit sivuun, kun etsit ilmaista streamiä näihin otteluihin. Reddit on sivusto jossa käyttäjät voi jakaa linkkejä toisille, kiinnostavista sivustoista.

NHL stream linkkejä jaetaan myös Redditin kautta ja sille on selkeästi jopa omat kategoriat sivustolla. Hyvin suosittu kanava ilmaisten streamien etsintään. 

Tässä kolkutellaan kuitenkin lain rajamailla eli jos laillisesti haluat NHL streamejä seurata, suosittelemme kanavapakettia ja vedonlyöntisivustoja.

NHL.TV on luonnollisesti asian ytimessä. Valitettavasti Suomesta ei pysty tätä kautta ostamaan pakettia vaan palvelu on rajattu meidän ulkopuolelle.

Ruutu tarjoaa ilmaiseksi yhden ottelun kuukaudessa, yhteistyössä Viasatin kanssa. Lähetys on tallenne ja katsottavissa 48h ajan. 

Parhaat vedonlyöntisivustot NHL live seurantaan

Ilmainen live stream on saatavilla myös vedonlyöntisivustojen kautta. On nimittäin muutamia pelisivuja jotka näyttää oman live palvelun kautta NHL otteluita. 

Usein riittää, että pelitilillä on rahaa ja olet betsannut kyseiseen otteluun. 

Unibet TV 

Unibet on yksi harvoista vedonlyöntisivustoista jonka live stream kattaa myös NHL pelit. Pelitili ja rahaa tilillä on ainoat vaatimukset jotta pääset seuraamaan Stanley Cupin etenemistä.

Betfair

Toinen, aivan kirjaimellisesti täyden palvelun pelisivu. Betfair on legendaarinen veikkaussivu eikä jätä tyhjän päälle NHL live streaminkään osalta. Ilmainen live stream aktiivisille pelaajille.

Jos aiot myös veikata NHL matseja niin Betfairilla voit tehdä sen myös urheiluvedonlyönti pörssissä. Kertoimet määrität silloin pelin aikana sinä. Lisää aiheesta Betfair arvostelussaja vedonlyöntisivustot– artikkelissa.


Myös Nordicbetiä kannata seurailla jääkiekon osalta ihan yleisesti. NHL live stream ei siellä ole saatavilla, mutta pelisivu fokusoi lätkän korkealle ja mm. NHLWAM sarjat on heillä yksinoikeudella. Paljon ilmaisvetoja  saatavilla.

NHL Global Series 2019

Tämä on sinun mahdollisuus päästä katsomaan NHL otteluita. Osa runkosarjan ensimmäisistä otteluista pelataan Euroopassa ja viime vuonna pääsimme nauttimaan jääkiekko viihteestä Helsingissä.

Tuleva NHL kausi on tämä osalta jo pohjustettu. Joukkueet ja pelipaikat Euroopan areenoille vahvistettu.

Chicago Blackhawks – Eisbären Berlin(harjoitusottelu) 29.9 / Berliinin Mercedes-Benz Arena

Philadelphia Flyers – Lausanne HC(harjoitusottelu) 30.9 / Lausannen Vaudoise Aréna

Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks4.10 / Prahan 02 Arena

Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning8. ja 9.11 / Tukholman Eriksson Globe

Halvimpia lippuja on hyvin rajallisesti jos ollenkaan enää saatavilla. Syksyn aikoihin kannattaa seurailla vedonlyöntisivustojen kampanja osiota sillä tämän tyyppisiin otteluihin on yleensä arvontoja pystyssä.