NHL-kausi 2019-20 starttasi lokakuun alussa ja tuttuun tapaan osa ensimmäisistä otteluista pelattiin Euroopassa. NHL Global Series koukkasi vuonna 2019 Tukholman kautta, mutta muuten on NHL ottelut katsottavissa vain streaminä.

Jotta pääset NHL jäälle edes streamin kautta kiinni, kokosimme tälle sivulle pienen tietopaketin.

  • Ilmainen NHL live stream
  • NHL ja parhaat vedonlyöntisivustot
  • Kanavapaketit ja Reddit

Ainakin näitä aiheita pyörittelemme artikkelissa jotta löydät reitin katsoa ottelut.

Viasat NHL stream

NHL kauden tv oikeudet on Viaplayn käsissä Suomen osalta. Sopimus kattaa kaudet 2021 loppuun saakka ja Viaplay Sport kanavapaketin kautta pääset seuraamaan NHL pelit suorana lähetyksenä. Pakettiin kuuluu myös KHL eli pääset halutessasi katsomaan myös Jokereiden ottelut.

Mikä ero on Viasat Jääkiekolla ja Viaplay Sportilla?

Jos seuraat enemmänkin urheilulähetyksiä on Viaplay kattavampi tähän. Kanavien tila on rajallinen ja jos useampi ottelu pelataan samaan aikaan Viaplayn kautta voit valita kinnostavimman. Viasat tarjoaa rajatumman mahdollisuuden tähän.

Jos NHL kausi on ainoa mikä kiinnostaa ei tällä ole niin väliä. Yleisesti ottaen Viaplay on siis nettipalvelu jossa live urheilun lisäksi tarjolla elokuvia, tv-sarjoja ja muuta viihdettä.

Viasatin satelliittiasiakkaat saavat ilmaiseksi Viaplayn sisällön käyttöön.

  • Viasat Jääkiekko – 29,90€ / kk 
  • Viasat Urheilu – 34,90€ / kk
  • Viaplay Sport – 29,90€ / kk (sis.myös sarjoja)

Operaattorikohtaisesti saattaa olla nyansseja hinnassa ja saatavuudessa. Jos esimerkiksi DNA:n, Elisan tai Telian kautta hankit. Hinnat on aikalailla samat, mutta esimerkiksi Telialta saa Viasatin ilmaiseksi 1kk ajaksi. Edellyttää toki sen kanavapaketin ostamisen.


Ilmainen NHL live stream, Reddit ja NHL.TV

Et voi olla törmäämättä Reddit sivuun, kun etsit ilmaista streamiä näihin otteluihin. Reddit on sivusto jossa käyttäjät voi jakaa linkkejä toisille, kiinnostavista sivustoista.

NHL stream linkkejä jaetaan myös Redditin kautta ja sille on selkeästi jopa omat kategoriat sivustolla. Hyvin suosittu kanava ilmaisten streamien etsintään. 

Tässä kolkutellaan kuitenkin lain rajamailla eli jos laillisesti haluat NHL streamejä seurata, suosittelemme kanavapakettia ja vedonlyöntisivustoja.

NHL.TV on luonnollisesti asian ytimessä. Valitettavasti Suomesta ei pysty tätä kautta ostamaan pakettia vaan palvelu on rajattu meidän ulkopuolelle.

Ruutu tarjoaa ilmaiseksi yhden ottelun kuukaudessa, yhteistyössä Viasatin kanssa. Lähetys on tallenne ja katsottavissa 48h ajan. 

Parhaat vedonlyöntisivustot NHL live seurantaan

NHL otteluiden stream on ehkä muissa käsissä, mutta vedonlyöntisivut tarjoaa loistavia kampanjoita ja tottakai livevetoja.

Nordicbet suhtautuu aivan erityisellä rakkaudella lajia kohtaan mistä NHLWAM kaudet toimii esimerkkinä. Kyseinen vedonlyöntisivu tarjoaa ilmaisvetoja jääkiekkoon erittäin aktiivisesti ja vieläpä hyvillä ehdoilla. 

Betfair on toinen, täyden palvelun pelisivu. Betfair on legendaarinen vedonlyöntisivu eikä jätä betsaajia tyhjän päälle. Erikoisuutena tällä sivulla vedonlyöntipörssi jossa sinä toimit bookkerina. NHL live streaminkään osalta. Ilmainen live stream aktiivisille pelaajille.

Lisää aiheesta Betfair arvostelussa ja vedonlyöntisivustot– artikkelissa.


Muita pitkän linjan vedonlyöntisivuja on mm. Unibet, Betsson, Betsafe ja Expekt.

NHL Winter Classic

Vuosi 2020 saa näyttävän ja erittäin kiinnostavan alun ainakin NHL Winter Classicin osalta. Tällä kertaa ottelu pelataan Cotton Bowl Satdionilla Dallasissa. Teksasin lämpö tuo varmasti oman haasteensa, toisaalta myös katsojille hieman erilaisen kokemuksen seurata ulkoilmaottelua.

Vastakkain asettuu Nashville Predators ja Dallas Stars. Suomalaispelaajia on siis mukana ja useampia.

>